Παράδοση παραγγελίας

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παράδοση της παραγγελίας μου
Μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας μέσω του αριθμού παρακολούθησης στον ιστότοπο της GLS. Στέλνουμε τον αριθμό παρακολούθησης στο e-mail που δηλώσατε στην παραγγελία. Παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας εάν δεν βλέπετε τα μηνύματά μας ή στείλτε μας email στο [email protected].
Η παραγγελία μου δεν έχει παραδοθεί ακόμα, τι πρέπει να κάνω
Αφού τοποθετήσετε μια παραγγελία στην ιστοσελίδα μας, κατά κανόνα, εντός 2-3 ημερών η παραγγελία πραγματοποιείται και αποστέλλεται για παράδοση

Μετά από αυτό, θα λάβετε ένα email με έναν αριθμό παρακολούθησης για να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της GLS. Παρακαλούμε υπολογίστε τον χρόνο παράδοσης σύμφωνα με τον χρόνο παράδοσης του μεταφορέα (συνήθως 2-5 εργάσιμες ημέρες)

Εάν έχουμε υπερβεί το χρόνο επεξεργασίας και παράδοσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].
Δεν ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορώ να παραγγείλω
Παραδίδουμε σε όλες τις χώρες του κόσμου, ναι, είστε ευπρόσδεκτοι να ζητήσετε παράδοση σε οποιαδήποτε χώρα.
Ποιος θα παραδώσει την παραγγελία μου
Εντός του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης, τα πακέτα μας αποστέλλονται μέσω GLS.
Τι είναι η Τυπική Αποστολή
Η συνήθης αποστολή στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν χρεώνεται επιπλέον και διαρκεί από 2 έως 7 εργάσιμες ημέρες
Υπάρχουν πρόσθετα τέλη παράδοσης
Ναι, ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετα τελωνειακά τέλη και φόροι. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τοπικό τελωνείο ή την εταιρεία αποστολής.