Υπολογιστής τιμών ταπετσαριών

Έχουμε τρεις τύπους υλικού για εσάς. Οικονομία, ΣΤΑΝΤΑΡ, Deluxe, Deluxe με γκλίτερ. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ

Παρακαλούμε, δώστε στοιχεία για τον υπολογισμό της τιμής των ταπετσαριών για το δωμάτιό σας. Πληκτρολογήστε το μέγεθος του τετραγώνου που θέλετε να διαμορφώσετε και άλλες ιδιότητες. Βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε μια πραγματική τιμή με εκπτώσεις
Εισάγετε τις διαστάσεις Μετρήστε το πλάτος και το ύψος του τοίχου και εισαγάγετε τις παραμέτρους ?
Επιλέξτε χώρα παράδοσης
0 .00
0 .00
Υλικό
Αυτή η επιλογή είναι για εσάς αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και είστε σίγουροι ότι οι τοίχοι σας είναι απόλυτα επίπεδοι. Λόγω της χαμηλής πυκνότητας του υλικού, ενδέχεται να εμφανιστούν μικρά εξογκώματα και ρωγμές στην ταπετσαρία μετά την επικόλληση.
Αυτή είναι μια μη υφανθείσα βινυλίου ταπετσαρία. Οποιαδήποτε εικόνα θα φανεί μεγάλη, η εικόνα θα είναι σαφής και φωτεινή. Η ογκομετρική υφή της ταπετσαρίας θα σας βοηθήσει να κρύψετε μικρές ατέλειες στον τοίχο.
Πρόκειται για μια μη υφασμένη βινυλίου ταπετσαρία με ένα πρόσθετο προστατευτικό επίστρωμα. Πυκνή υφή, ανθεκτική σε μικρές φθορές με την καλύτερη απόδοση των χρωμάτων και τον κορεσμό των χρωμάτων.
Η επιφάνεια αυτής της ταπετσαρίας καλύπτεται από μικρές κομψές λάμψεις που λαμπυρίζουν στο φως. Είναι ιδανική για φωτεινά δωμάτια και κρύβει τις ανομοιομορφίες του τοίχου.
Κόλλα
Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να προσθέσετε επικόλληση στην παραγγελία σας. Η κόλλα είναι ειδικά επιλεγμένη για το υλικό που έχετε επιλέξει.
Συνολική παραγγελία:
0 .00